Zet de trend in huis!
Gratis interieuradvies bij je thuis
Trendo bezorgservice
Onbezorgd genieten
Bezoek onze showroom

3 woontrends in 2022 die jij niet mag missen!

Weet jij al wat de woontrends worden van dit jaar? Misschien heb je ze al voorbij zien komen of kan jij nog wel wat inspiratie gebruiken. Daarom hebben wij alle woontrends voor jou op een rijtje gezet. Zo ga jij gelijk aan de slag met een oppepper van je interieur!

De woontrends van 2022 op een rijtje

Wabi Sabi
Terug naar de basis met deze combinatie van de Japanse stijl en Scandinavische elementen creëer je een zen interieur. Deze woontrend is meer een levensfilosofie. Omarm de imperfectie van de natuurlijke materialen zoals hout en steen. Laat door de eenvoud ervan, rust en stilte in je huis terug komen. Meubelen die perfect passen bij deze trend vind je ook in de collecties van d-bodhi, die deze filosofie terug laten komen in de collecties.

woontrends
Met de tafels van D-bodhi haal je het wabi sabi gevoel in huis

The 70’s are back!
In de mode wereld zag je de jaren 70 afgelopen tijd al haar stempel drukken. In 2022 zal deze trend ook terug te zien zijn in de interieurbranche. Een kleine retro touch is al genoeg om je huis wat op te fleuren. De afgeronde vormen, warme kleuren en grafische prints vrolijkt de boel al meteen op. Bij kleuren denken we aan okergeel, olijfgroen en fel oranje, maar ook smaragdgroen en donkerbruin. Dit alles in combinatie met houten meubels zorgen ervoor dat je een warm gevoel binnen haalt. De Retro meubels kun je in de winkel vinden maar ook in vintage winkels en op vlooienmarkten kun je de mooiste items scoren.

woontrends
Met deze prachtige kussens uit de collectie van Eleonora maak jij een goed begin aan jouw retro interieur. Door hun bruine warme kleur passen ze perfect bij dit thema.

Materialen in de mix!
In deze warme woontrend van 2022 gebruiken we uiteenlopende materialen in de mix. Een grove bouclé stof in combinatie met geschuurd leder of stoer hout brengt leven in het interieur en laat zien dat voor spanning geen uitbundig kleurenpalet nodig is. Met een kleine beetje lef, bereik je het grootste effect: een bouclé bank met leren kussens? Doen! Een velvet fauteuil met grof gebreide wollen plaid? Een instant sfeermaker.

woontrends

Wat denk jij van deze woontrends? Passen ze bij jouw smaak en ben je geïnspireerd om deze terug te laten komen in jouw eigen woonkamer? Doe dan inspiratie op in ons assortiment! Binnen onze diverse collecties vind je merken die perfect inspelen op deze trends. Bekijk het gemakkelijk online of bezoek onze showroom waar je lekker rond wandelt en de mooiste meubels bewondert. 

Wat denk jij van deze woontrends? Passen ze bij jouw smaak en ben je geïnspireerd om deze terug te laten komen in jouw eigen woonkamer? Doe dan inspiratie op in ons assortiment! Binnen onze diverse collecties vind je merken die perfect inspelen op deze trends. Bekijk het gemakkelijk online of bezoek onze showroom waar je lekker rond wandelt en de mooiste meubels bewondert. 

Zet de trend in huis!