Zet de trend in huis!
Gratis interieuradvies bij je thuis
Trendo bezorgservice
Onbezorgd genieten
Bezoek onze showroom

Een open woninrichting zonder grenzen

De ruimtes binnen een woning worden multifunctioneler. Waar “thuis” voorheen een plek was om je terug te trekken, zal het nu meer een plek worden waar je zowel werk als ook sociale activiteiten en rust wilt vinden. Dit allemaal binnen in één ruimte. Het gedeelte wat we inrichten als woonkamer is open en vaak een uitbreiding van andere ruimtes. Om toch rustig te kunnen werken of je privacy te behouden in een open woon inrichting, worden de ruimtes afgescheiden. 

woon inrichting

Werken met materiaal

Een ruimte afscheiden betekent echter niet dat deze geen geheel meer is. Er zijn verschillende mogelijkheden om de ruimte op te delen. Zonder dat dit ten koste gaat van jouw woon inrichting. Zo kan jij met meubelen een afscheiding maken. Vooral in een studio is dit ontzettend handig!  Of kies ervoor, als het een kleine ruimte is, om het dynamisch te maken. Met meubelen die je makkelijk kunt verschuiven. 

Creëer rust in een open woon inrichting met afscheidingen

Niet alleen met meubelen kan je een afscheiding van de ruimte creëren. Dit kan ook door glazen wanden of een open haard op een centraal punt in de open woon inrichting te positioneren. Maar denk er ook eens aan om open kasten haaks tegen een muur te plaatsen. De grenzen tussen de ruimtes wordt door deze elementen wat vervaagd. Zo creëer jij als het ware ‘hoekjes’ binnen de ruimte. Deze hebben elk een eigen functie, maar zijn toch onderdeel van het geheel! 

woon inrichting

Bezoek onze webshop of showroom!

Ben jij geïnspireerd om aan de slag te gaan met jouw woonkamer, eetkamer of andere ruimte? Begin jouw zoektocht dan bij Trendo Living! Wij hebben collecties voor iedere open woon inrichting. Van meubelen geheel in de trends van nu tot klassiekers waar jij jaren mee vooruit kan. Dit alles bestel jij gemakkelijk via onze webshop. Of bezoek onze ruime showroom in Roermond en laat je verrassen!

Zet de trend in huis!