Zet de trend in huis!
Gratis interieuradvies bij je thuis
Trendo bezorgservice
Onbezorgd genieten
Bezoek onze showroom

Trend: Organische vormen in je interieur

Een woontrend die we meenemen uit 2021 zijn de organische vormen. Deze zijn ook dit jaar weer helemaal in binnen het interieur! In zowel meubels als accessoires vinden we deze afgeronde vormen terug. Het verzacht je interieur en omarmt en verwelkomt je als het ware in je eigen huis, waardoor je je comfortabel en veilig voelt. Iets waar we in deze tijden toch naar op zoek zijn. 

organische vormen

Organische vormen van natuurlijke materialen

Meubels en accessoires met organische vormen hebben vriendelijke vormen en een link naar de natuur. Hiervoor wordt wordt vooral veel gebruikt gemaakt van materialen zoals keramiek, beton en rotan. Het kleurenpalet van deze stroming bestaat uit natuurlijke tinten die een gevoel van warmte geven. Ook hout speelt hierin een hoofdrol. Denk hierbij aan eiken, mango en walnoot. Door toch een gevoel van luxe te creëren, zijn er ook ontwerpen waarbij gekozen is voor een combinatie met marmer, messing of glas. 

organische vormen

Hoe verwerk jij organische vormen het beste in jouw interieur

Hoe ziet jouw huidige interieur eruit? Misschien wil jij graag de organische trend in huis halen, maar vind je het lastig. Begin daarom met kleine aanpassingen in huis door middel van accessoires. Hiermee haal jij  de trend in huis, zonder grote veranderingen te maken. Houd je juist wel van een wat drastischere aanpak? Met de meubelen van d’bodhi zit je helemaal goed. Deze collecties zijn van zichzelf al geïnspireerd op de natuur en organische vormen. Helemaal on trend op een bewuste manier! Maar ook Eleonora en By Boo hebben collecties waarin je de zachte vormen terugziet. Zoals deze zachte Eleonora fauteuil!

organische vormen

Heb jij stijladvies nodig? Wij staan voor je klaar!

Onze interieur stylistes staan voor jou klaar! Samen bekijken zij met jou hoe jij de organische vormen trend het beste laat terugkomen in jouw interieur. Weet jij al helemaal hoe je het gaat aanpakken? Shop dan gemakkelijk jouw nieuwe meubelen of accessoires via onze webshop of bezoek onze showroom in Roermond! 

Zet de trend in huis!