Zet de trend in huis!
Gratis interieuradvies bij je thuis
Trendo bezorgservice
Onbezorgd genieten
Bezoek onze showroom

5 tips om een hotel chique stijl in huis te halen

De naam zegt het al: met hotel chique waan jij je in de luxe van een hotel. Maar, hoe breng jij dit hotel chique interieur over in je eigen huis? Hieronder geven we je vijf tips waarmee je in je eigen huis het gevoel creëert dat je krijgt als je in een hotel logeert. Nu hoef je alleen nog iemand te regelen voor de roomservice!

Tip 1: De kracht van een velvet bank

Wat echt niet mag ontbreken in een hotel chique interieur is een grote bank met een luxe stof. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Annabelle of Gigi van Room 108. Vooral in een velvet stof met een lendenkussen krijg je een extra luxe uitstraling. Ga bij voorkeur voor een lichte kleur, zoals beige, naturel, taupe.

Trendo-Living-Hotel-Chique-Hoekbank-Roomn108
De Noelle bank van Room108 is een echte eye catcher in een hotel chique interieur!

Tip 2: Gebruik lampen van rookglas voor sfeervol licht in jouw hotel chique interieur

Verlichting is niet alleen functioneel, maar ook heel bepalend voor de sfeer. Lampen met rookglas passen heel goed in het plaatje van hotel chique. Het donkere effect van het glas zorgt ervoor dat het licht dat de lamp uitstraalt warm is en goed wordt verdeeld. Neem bijvoorbeeld de Pendant lamp Stellar- black of -gold van By Boo of de Subar van Light&Living. 

hotel chique interieur

Tip 3: Een hoogpolig tapijt geeft een luxueus gevoel

Een tapijt voegt direct sfeer toe aan je interieur. Je creëert er een echte zithoek mee. Een extra luxe uitstraling krijg je door een hoogpolig tapijt, vooral als je ook voor een stof gaat met een beetje glans. Carpet Dolce van By Boo.

Tip 4: Luxe accessoires, het zit hem in de details

Kies voor een paar grote accessoires. In een hotel chique interieur betekent “less is more!” Goud en zwart maakt het altijd chique maar ook een combinatie van bruintinten doen het goed, zoals deze vaas Kobala van Light&Living of de Lonay vaas van Light&living.

Trendo-Living-Hotel-Chique-Accessoire-By-Boo

Tip 5: Geen witte maar zwarte kozijnen

Zwarte accenten zorgen voor een echt chique gevoel. Voeg het daarom toe als detail, zoals zwarte kozijnen en deuren. Die zijn helemaal van deze tijd! Je kunt je huidige deur zwart schilderen of vervangen voor staal of staal look. Het zijn juist deze details die het geheel samenbrengen.

Trendo-Living-Hotel-Chique-Stoelen-Montpellier

Doe inspiratie op en start met jouw hotel chique interieur! 

Wil jij nog meer inspiratie opdoen? Voor meer ideeën kun je natuurlijk ook op de site van een luxe hotel bekijken. Of beter nog, er een bezoeken! We wensen je in ieder geval veel plezier met het creëren van je eigen hotel chique interieur! En heb jij genoeg inspiratie opgedaan? Shop dan jouw hotel chique artikelen bij elkaar in onze webshop!

Zet de trend in huis!
x