Zet de trend in huis!
Gratis interieuradvies bij je thuis
Trendo bezorgservice
Onbezorgd genieten
Bezoek onze showroom

Wij helpen jouw inrichting op weg met gratis interieuradvies bij jouw thuis!

Ben je op zoek naar meer sfeer en eenheid in je interieur en zoek jij hier een passend en professioneel advies voor? Maak dan een afspraak voor gratis interieuradvies aan huis. Wij gaan de uitdaging aan om jouw interieur tot een trendy- en sfeervol geheel te maken! Onze enthousiaste interieurstylisten voorzien jou van interieuradviezen op maat zodat jij optimaal geniet van jouw inrichting.

Maak van jouw huis een thuis met gratis interieuradvies

Natuurlijk weet jij als geen ander hoe jouw droominterieur er uit moet zien, maar hoe bepaal jij welke materialen, kleuren en structuren het beste bij elkaar passen? Die gele kussens op die groene bank lijken super tof, maar als ze eenmaal liggen is het toch niet helemaal wat je zoekt. Hoe ga jij dan aan de slag met een nieuw plan van aanpak? In dit geval is er geen nood, want wij helpen jou verder met professioneel en gratis interieuradvies! 

Hoe gaan onze interieuradviezen in zijn werk?

Wij komen bij jou thuis om te bekijken hoe jouw inrichting eruit ziet. Hierna gaan wij samen zoeken naar de beste inrichting. We nemen een uitgebreide kleurenwaaier, stofstalen en een laptop mee. Zo zoeken we gemakkelijk meubelcollecties op en zien we direct hoe gekozen materialen en kleuren met elkaar combineren. Tijdens een adviesgesprek aan huis krijg je direct antwoord op al je interieur-vragen en maak jij beslissingen over de keuze van je nieuwe inrichting.


Jouw interieur reis start met interieuradvies van Trendo Living!

Wil jij ook gebruikmaken van onze interieuradviezen? Maak dan een afspraak met ons! Geef aan ons jouw voorkeursdatum door voor interieuradvies aan huis en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze showroom in Roermond óf neus eens door onze webshop en bekijk onze uitgebreide collecties met merken zoals By Boo, Eleonora, Room108 en meer!

Selecteer je gewenste datum. We berichten je om de afspraak definitief te maken.
MM slash DD slash JJJJ
Zet de trend in huis!
x