Zet de trend in huis!
Gratis interieuradvies bij je thuis
Trendo bezorgservice
Onbezorgd genieten
Bezoek onze showroom

Garantie

Meubels koop je voor een langere periode. Elk meubelstuk wordt vooraf aan het transport enkele keren nauwkeurig bekeken. Ondanks alle zorgvuldigheid kan het voorkomen dan een artikel een gebrek vertoont. In dat geval kun je een beroep doen op onze garantie.

Op alle artikelen die bij Trendo Living verkocht worden, geldt de wettelijke garantie. Je mag dus verwachten dat het artikel dát doet wat je er redelijkerwijs gezien van mag verwachten. Ongeacht de wettelijke garantie biedt Trendo Living een garantie van 2 jaar.

Bekijk ook onze Algemene voorwaarden.

Ben ervan bewust dat wij geen garantie geven op showroommodellen en artikelen in de uitverkoop.  We geven ook geen garantie op product specifieke eigenschappen van een product, abnormaal gebruik en normale slijtage van het meubel.

Heeft je meubel een gebrek, maar valt het artikel buiten de garantie? Trendo Living helpt je graag bij het geven van een goed advies. Je kunt hierbij gebruik maken van onze eigen servicedienst. In veel gevallen kunnen zijn reparaties uitvoeren om het meubel weer in goed staat te herstellen. Vooraf zullen we een gerichte kostenindicatie geven.

Bel of mail ons voor een afspraak : +31 (0)475 69 12 19

 

Zet de trend in huis!
x