Zet de trend in huis!
Gratis interieuradvies bij je thuis
Trendo bezorgservice
Onbezorgd genieten
Bezoek onze showroom

Krijg advies bij bestellen

De interieurstylisten van Trendo Living geven u graag advies over uw (nieuwe) interieur! Voor vragen en advies rondom het bestellen van onze artikelen helpen we u graag verder!

Onze woonwinkel is gevestigd in Roermond. Onze verkoopmedewerkers helpen je graag bij uitkiezen van een warme, aantrekkelijke en trendvolle inrichting.

Doctor Philipslaan 25, 6402 CT Roermond

 

Wij zijn op verschillende manieren te bereiken!

  • Telefonisch, tijdens de openingstijden via +31 (0)465 69 12 19
  • Bij Trendo Living kun je appen met een van onze verkoopmedewerkers. Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Via What’s app geven we je zo spoedig mogelijk antwoord.
  • Zie je een leuk artikel staan in een van de nieuwsberichten op Facebook? Via de live-messenger kun je een vraag stellen aan een van onze verkoopmedewerkers. We proberen je zo spoedig mogelijk een antwoord te geven.
  • Heb je een vraag over een artikel of wil je informatie over bijvoorbeeld de levertijd? Stuur ons een mail via info@trendoliving.nl. We geven je binnen 24 uur een antwoord.

Ben je op zoek naar een trendvolle woonkamer, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je je huidige interieur een upgrade geven? Maak dan geheel vrijblijvend en gratis een afspraak voor een adviesgesprek met onze verkoopmedewerker. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en laten jou de mogelijkheden zien hoe je de woonkamer kunt omtoveren tot een stijlvol en trendvol geheel. Je kunt een afspraak maken door ons te bellen via +31 (0)475 69 12 19.

Zet de trend in huis!
x