Light&Living

Pagina 1 van 10

Light&Living

Thuis is de basis voor iedereen en daar moet jij je op je fijnst voelen. Light & Living weet waarmee je jouw huis comfortabel en sfeervol inricht. Zodat jij je er thuis voelt.

Hoe ze dat doen? Van over de hele wereld brengen ze de mooiste lampen, accessoires, bijzettafels en kasten samen.

Zo is een Light & Living-home voor iedereen bereikbaar. Dat is nog eens mooi thuiskomen!

Light & Living bij Trendo Living

Trendo Living biedt jou de beste, meest trendy kwaliteitsmerken. Het is dan ook niet gek dat Light & Living te vinden is in ons assortiment.

Laat je inspireren door het bijzonder grote aanbod van Light & Living hierboven. Of kom langs bij onze winkel in Roermond. Je bent van harte welkom!

Meer over Light & Living

Light & Living heeft ruim 40 jaar ervaring op het gebied van interieur.

Het begon in een kleine fabriekshal, waar bijzondere en unieke lampenkappen werden gemaakt. Later volgden volledige lampen, zoals de Light & Living hanglampen en tafellampen die jij vandaag de dag nog kunt kopen.

Uiteindelijk besloot Light & Living haar horizon te verbreden en niet meer alleen lampen te produceren. Doordat ze nu ook accessoires, bijzettafels en kasten verkopen, kun je je interieur perfect afstemmen.

Zo kun jij thuis genieten van sfeervolle en comfortabele meubels die écht bij elkaar passen.

Tip: Met onze gemakkelijke filter in de webshop zie je in één opslag het gehele assortiment.

Internationaal geïnspireerde collecties

Twee keer per jaar presenteert Light & Living haar nieuwe collectie. Hun collecties worden altijd met veel liefde, aandacht en oog voor detail samengesteld. Perfect ingericht op het seizoen.

Inspiratie voor zo’n Light & Living collectie wordt over de hele wereld opgedaan. De ontwerpers reizen heel wat af, om uiteindelijk de mooiste materialen en ontwerpen samen te brengen in de nieuwste collectie.

‘A world of inspiration’

Door de beste materialen te verzamelen en samen te brengen, maakt Light & Living ‘a world of inspiration’ voor iedereen bereikbaar. Duurzame kwaliteit, voor een goede prijs.

Light & Living klanten zijn ook onderdeel van deze wereld. Daarom luistert het bedrijf graag naar de wensen of inspiratiebronnen van zijn klanten. Op deze manier zit er in de Light & Living collecties voor ieder wat wils.

Er is genoeg keuze om jouw interieur zowel comfortabel, sfeervol als uniek in te richten.

Laat de Light & Living wereld voor je open gaan. Bestel direct of vraag onze interieuradviseurs om een persoonlijk advies.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »