Balemo

Ovale eettafel Beton Felix

Deze ovale eettafel met betonlook tafelblad brengt een prachtige sfeer in uw huis.

€1.199,00
  • 1.600 m2 showroom
  • Nederland, België, Duitsland
  • Persoonlijk advies
  • Lifestyle meubelen

Productomschrijving Ovale eettafel Beton Felix

Na tijden rond en vervolgens rechthoekig, is nu de ovale tafel in opkomst. Door de afgeronde hoeken is hij wat minder strak en formeel dan een rechthoekige tafel, maar juist daardoor kunnen er meer mensen aanschuiven: gezellig! Het betonlook blad van Balemo heeft de robuuste uitstraling van echt beton. In combinatie met het metalen onderstel heeft u een echte blikvanger binnen staan.

Het tafelblad is vervaardigd uit een betonlaag op een MDF (houtvezel) plaat met een dikte van 4 cm. U heeft dus wel de structuur, uiterlijk en karakter van het beton maar niet het zwaargewicht. Ook is het materiaal minder gevoelig voor vlekken en gebruiksvriendelijker in onderhoud dan een massief betonnen eettafel. De betonlook tafel is leverbaar in 3 verschillende kleuren: Charcoal, Light Grey, White en Basalt en is afgewerkt met een niet-zichtbare beschermende laklaag.

Het afgebeelde metalen Felix-onderstel is zeer praktisch; er is heel veel ruimte langs de kop én aan de lange zijde. De kokermaat is 10 bij 5 cm. Elk onderstel wordt in de werkplaats op maat gemaakt. Aan de onderkant van het metalen onderstel zijn kunststof dopjes bevestigd om uw vloer te beschermen.

Specificaties Ovale eettafel Beton Felix

Tafelblad olie mogelijkheden

Ultra matte lak
Winter
Silk White
Camel
Terracotta
Walnut
Pebblestone
Mud
Black smoke intense
Hazelnoot
Deep White (9010)
Black smoke light
Deep Black (9005)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »