Winkelen op afspraak

Het is het zover! Vanaf woensdag 3 maart mogen we je op afspraak weer gaan verwelkomen in onze showroom in Roermond. Maak direct jouw afspraak zodat je snel kunt komen proefzitten.

Onze showroom is van maandag t/m zondag beschikbaar voor het inplannen van een afspraak. Deze afspraak kun je hieronder direct zelf inplannen! Kies de datum en het tijdstip van je afspraak. 

Tot snel!

Maak een afspraak

In de digitale agenda kun je direct jouw afspraak inplannen. De agenda geeft aan welke data voor het bezoek nog beschikbaar zijn. Als je daarna op een datum klikt toont de planner de beschikbare tijdvensters.  Je ontvangt tenslotte een bevestiging van je afspraak per mail.

Voor iedere afspraak reserveren we maximaal één uur. Het is niet mogelijk om de afspraak eerder te laten aanvangen of om de duur van de afspraak te verlengen in verband met andere afspraken. Wij hopen op je begrip hiervoor. Zorg dat je goed voorbereid bent op de afspraak, zodat onze medewerkers je direct goed kunnen adviseren.

Let op: Vanwege de drukte is het in de weekenden moeilijker om een afspraak in te plannen. Wil je snel terecht  kunnen in onze showroom? Kies dan een doordeweekse dag.

Liever eerst verder oriënteren vanuit huis? Wij adviseren je graag ook via WhatsApp of telefonisch.

Voor het bezoek aan onze showroom vragen we je om deze regels te houden:

  • Draag een mondkapje.
  • Bij klachten: blijf thuis.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Het is niet mogelijk om eerder binnen te lopen of de duur van de afspraak te verlengen.
  • kom maximaal met 2 personen. 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »