Product & Voorraad

Bij elk artikel op onze website vind je de verwachte levertijd. We doen ons uiterste best om deze levertijden actueel te houden. De verwachte levertijd vind je ook terug op de orderbevestiging die je per e-mail van ons ontvangt.

In onze showroom in Roermond en Essen hebben we een selectie van het online assortiment staan. Heb je hier vragen over, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

Dat kan! Met een Trendo Living cadeaubon heb je zeker iets leuks om weg te geven. Stuur een e-mail naar onze klantenservice en geef aan of je de giftcard digitaal of per post wilt ontvangen. Wij zorgen ervoor dat het een mooi geheel wordt! De digitale giftcard wordt binnen 2 werkdagen verzonden. Wanneer we de giftcard per post verzenden, wordt de giftcard binnen circa 4-5 werkdagen in een mooie cadeauverpakking verstuurd naar het adres dat je ons hebt opgegeven. De hoogte van de giftcard kun je zelf bepalen..

De giftcard is onbeperkt geldig en moet in één keer besteed worden.

Bestellen & bezorgen

GRATIS – pakketbezorging
Bestellingen bij Trendo Living worden gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland.

0,-

Vast levermoment (levering wordt op de leverdag zelf gecommuniceerd via e-mail met track&trace code)
Levering tot over de (1e) drempel
Levering door externe partijen (zoals PostNL)
Zelfmontage

Trendo Living Bezorg- en Montageservice (aangeraden) – 99,-

Nieuwe meubels verplaatsen en zelf monteren kan soms een lastige klus zijn. Gelukkig kun je bij Trendo Living kiezen voor een “All-in Bezorgservice”.

Wij plaatsen de meubels dan op de plek waar jij wilt, monteren alles, geven onderhoudsadvies en nemen alle verpakkingen mee retour.

Wij nemen vooraf contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.
De bezorgdag en tijd zijn in overleg.
Levering door een eigen Trendo Bezorgdienst.
Levering tot en met de 4de etage, mits dat op een verantwoorde manier mogelijk is.
De meubels worden in de gewenste ruimte geplaatst en gemonteerd.
Verpakkingsmaterialen worden meegenomen voor recycling.
Onderhoudsadvies.

Trendo All-in Bezorgservice

ZO WERKT HET
1. Bezorgafspraak- Wanneer je meubels klaar staan, nemen we contact met je op om een bezorgafspraak in te plannen.
2. Tijdsindicatie – Enkele dagen voor de bezorging word je op de hoogte gebracht van de verwachte tijd.
3. Inladen – De dag voor bezorging zorgen onze magazijnmedewerkers ervoor dat jouw nieuwe meubels zorgvuldig in de vrachtwagen worden geladen.
4. Route – De bezorgers brengen op de aangegeven bezorgdag de meubels van het centrale magazijn naar u thuis.
5. Bericht – De bezorgers houden je op de hoogte over de exacte aankomsttijd.
6. Naar binnen brengen – Bij aankomst brengen onze bezorgers de meubels zorgvuldig naar binnen en plaatsen deze op de gewenste plek. Woon je in een appartement? Dat is geen probleem. Wanneer we gebruik kunnen maken van een lift dan bezorgen we alles netjes tot in de woning. Is er geen lift? Dan bezorgen we alle meubels tot en met de vierde etage, mits dat op een verantwoorde manier door het trappenhuis past. Twijfel je? Neem dan vooraf contact met ons op. Dan kijken we samen naar de beste oplossing.
7. Monteren – Het artikel wordt zorgvuldig uitgepakt en in zijn geheel gemonteerd.
8. Tips – Onze bezorgers geven je onderhoudsadvies over jouw nieuwe artikel.
9. Opruimen – Het verpakkingsmateriaal wordt netjes meegenomen.
10. Genieten – Het artikel staat klaar voor gebruik in je woning!

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je per e-mail de orderbevestiging. Hierin staat ook de verwachte levertijd. Zodra je bestelling gereed staat voor verzending, ontvang je van ons per e-mail een verzendbevestiging met verdere informatie over de bezorging.

Als je meerdere artikelen hebt besteld, dan wordt jouw bestelling verstuurd zodra alle artikelen beschikbaar zijn. In dat geval moet je dus het artikel met de langste levertijd als uitgangspunt nemen. Soms is op verzoek ook een deellevering mogelijk. Je kunt dit aanvragen door een e-mail te sturen naar de klantenservice.

Is de genoemde levertijd verstreken en heb je nog geen verzendbevestiging van ons ontvangen? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Ben je nog aan het verbouwen of heb je nog geen sleutel van je nieuwe woning? Geen probleem. Wij slaan jouw artikelen voor je op, totdat je ze wilt ontvangen.

Als je van deze dienst gebruik wilt maken, neem dan contact op met onze klantenservice. Graag ontvangen we (een indicatie van) de gewenste leverdatum.

Natuurlijk ben je van harte welkom om een bestelling bij Trendo Living te plaatsen. Dat doen wij tegen dezelfde voorwaarden. Houd er wel rekening mee dat de levertijd iets langer zal zijn, omdat we dan samenwerken met een speciale vervoerder.

Je kunt bestelling plaatsen onder je bedrijfsnaam en je ontvangt dan ook een gespecificeerde factuur. Heb je specifieke wensen? Neem dan even contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Dat is mogelijk! Geef per e-mail je bestelling door aan onze klantenservice, inclusief je BTW-nummer, bedrijfsnaam en adresgegevens. Wij zorgen dan voor een aangepaste factuur zonder Nederlandse BTW.

Wij leveren momenteel in geheel Nederland, België en Duitsland.

De manier van bezorgen is afhankelijk van de grootte van het bestelde artikel en de regio waarin je woont. We maken gebruik van 3 soorten bezorgdiensten.

Kleine artikelen: DHL pakketdienst
Kleinere artikelen zoals woonaccessoires worden met de DHL pakketdienst verstuurd. Op het moment van verzenden ontvang je een e-mail met de Track & Trace informatie. Hiermee kun je gemakkelijk de zending volgen en het verwachte tijdstip van leveren zien.

Ben je niet thuis om je bestelling in ontvangst te nemen, dan bezorgt DHL dit bij de buren. Is dat ook niet mogelijk, dan wordt je pakket afgegeven bij het dichtstbijzijnde DHL Pickup Point. Op het niet-thuis-bericht, dat de chauffeur bij je thuis achterlaat, kun je zien waar je het pakket kunt ophalen.

Grote artikelen: op afspraak door onze transporteur
Grotere artikelen (zoals bankstellen, eetkamerstoelen, kasten) of kwetsbare artikelen, worden door een gespecialiseerde transporteur bij je thuisbezorgd. Wanneer je bestelling klaar staat, ontvang je per e-mail informatie over de levering, zodat je weet wanneer je de bezorging kunt verwachten.

Je bestelling wordt bezorgd tot aan de eerste voordeur op de begane grond van het afleveradres. Woon je op een etage of bovenwoning? Dan bezorgen we alleen bij jouw voordeur als deze goed bereikbaar is met een lift en het bestelde artikel in de lift past.

De artikelen worden niet uitgepakt of gemonteerd. Wil je graag dat je nieuwe meubels worden uitgepakt en gemonteerd? Kies dan voor Trendo Living All-in Bezorg- en Montageservice.

Heb je aanvullende wensen voor de bezorging? Neem dan gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Suggestie: Bij het afronden van je bestelling kun je ook een alternatief afleveradres opgeven. Je kunt bijvoorbeeld je bestelling op je werk laten bezorgen.

Dat kan! Met een Trendo Living giftcard heb je een leuk en origineel cadeau om weg te geven. Stuur een bericht naar onze klantenservice, vermeld daarbij welk bedrag je graag cadeau wilt doen en geef aan of je de giftcard digitaal of per post wilt ontvangen.

Per post: De giftcard wordt leuk en origineel ingepakt. Leuk om als geschenk te geven en een ware verrassing om te ontvangen. Je ontvangt de giftcard binnen 4-5 werkdagen in huis.

Digitaal: Onze digitale giftcard wordt binnen 2 werkdagen verzonden.

De giftcard is onbeperkt geldig, maar moet in één keer besteed worden. De restwaarde kun je niet inwisselen voor geld.

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Betalen

Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf aangeven op welke manier je wilt betalen. Je kunt kiezen uit diverse betaalmethodes.

Achteraf betalen met Klarna (op factuur)
Je kunt je bestelling achteraf betalen met Klarna. Wanneer je kiest voor Klarna, dan ontvang je een digitale factuur zodra de bestelling naar jou is verzonden. Je kunt deze dan binnen 30 dagen betalen. Je hoeft dus pas te betalen, nadat je jouw bestelling thuis hebt ontvangen!

Voor betalen op factuur worden geen extra kosten in rekening gebracht. Bij het afronden van je bestelling voert Klarna direct een automatische gegevenscontrole uit. Mocht je betaalverzoek onverhoopt niet goedgekeurd worden, dan kun je uiteraard alsnog kiezen voor een andere betaalmethode.

Meer informatie kun je terugvinden in de gebruikersvoorwaarden van Klarna.

Betalen bij levering (onder rembours)
Een veel gekozen betaalmethode bij grotere bestellingen is rembours. Het volledige bedrag kun je dan pinnen bij de chauffeur die de bestelling komt leveren.

Als je kiest voor betalen bij aflevering, dan bellen we altijd vooraf om een bezorgafspraak te plannen. Wij vragen niet om een aanbetaling*

*voor meubels op maat vragen we een aanbetaling van 10%

iDeal
Betaal je graag vooraf? iDeal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Je betaalt dan gewoon in de vertrouwde internetomgeving van je eigen bank.

 

Bancontact (voor Belgische klanten)
Woon je in België? Dan kun je betalingen verrichten met Bancontact. 

 

Creditcard (Visa, American Express en MasterCard)
Wil je graag afrekenen met een creditcard? Dat kan bij ons met je MasterCard, American Express of Visa-creditcard. Trendo Living brengt hiervoor geen extra kosten in rekening.

 

Paypal
Als je een eigen PayPal-rekening hebt,dan kun je bij Trendo Living ook bestellingen betalen met PayPal. Trendo Living rekent hiervoor geen extra kosten. 

 

Apple Pay
Ook met Apple Pay is het eenvoudig en veilig betalen bij Trendo Living. 

 

in3 – In 3 keer betalen met 0% rente (voor Nederlandse klanten)
Met in3 hoef je je aankoop niet in één keer te betalen. Met in3 maak je gebruik van een gespreide betaling zonder extra kosten en met 0% rente. Het minimale bestelbedrag is € 250,- en maximaal € 3.000,-.

Bij het afronden van je bestelling voert in3 een snelle gegevenscontrole uit. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je uiteraard gewoon kiezen voor een andere betaalmethode.

in3 is alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten.

 

Klarna – In 3 keer betalen met 0% rente (voor Nederlandse klanten)
Met “Klarna-In 3” koop je direct je favoriete product en betaal je in 3 termijnen. Je betaalt hiervoor geen extra kosten en met 0% rente. Je betaalt via automatische incasso in 3 gedeelten: bij de aankoop, na 30 dagen en na 60 dagen. Het minimale bestelbedrag is €35,- en het maximaal  €4.000,-.

 

Trendo Living giftcard
Heb je een Trendo Living giftcard ontvangen? Bij het afronden van je bestelling kun je de vermelde code op de giftcard in de betaal stap noteren bij “kortingscode”. De giftcard is onbeperkt geldig, maar moet in één keer besteed worden. Een eventuele restwaarde kun je niet inwisselen voor geld.Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ontvang je een kortingscode van € 20,-. Deze kortingscode kun je besteden in de webshop van Trendo Living. Bij het afronden van je bestelling kun je de kortingscode ingeven.

Ruilen & retourneren

Als je niet helemaal tevreden bent over je ontvangen bestelling dan kun je deze binnen 30 dagen na ontvangst retourneren.


Je hebt 3 manieren om je bestelling te retourneren. Hieronder vind je alle informatie over het terugsturen van je bestelling.

We vragen je het artikel stevig te verpakken in de originele verpakking. Zorg ervoor dat alle onderdelen goed beschermd zijn om vervoerd te worden. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor eventuele schade aan je retourzending. Als het product niet in nieuwstaat bij ons aankomt, dan kunnen we hiervoor extra kosten in rekening brengen.

 

Afhaalservice (€69,-)
Verpak het artikel stevig in de originele verpakking. Meld je retourzending hier aan.

Je ontvangt van de vervoerder per e-mail een bericht met informatie over de afhaaldatum, zodat je precies weet wanneer je de afhaler kunt verwachten.

Na ontvangst in het magazijn van Trendo Living wordt het artikel beoordeeld of het voldoet aan de retourvoorwaarden. Wanneer alles klopt, dan kun je ervan uit gaan dat het geld binnen 14 dagen op je bankrekening wordt teruggestort. De kosten van de afhaalservice (€69,-) worden in mindering gebracht op het bedrag dat je van ons krijgt teruggestort.

 

Zelf retourneren via pakketdienst (gratis)
*Pakket is max. 120x80x45 cm 31,5 kg
Kleinere artikelen kun je gratis retour zenden met DHL. Verpak het artikel stevig in de originele verpakking en meld de retourzending hier aan. Je ontvangt van ons per e-mail het DHL retourlabel. Plak het label op de verpakking en breng deze naar een DHL-punt. De verzendkosten zijn voor rekening van Trendo Living.

Vraag altijd om een bewijs van afgifte en bewaar deze goed. Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen of zoekgeraakte retourartikelen.

Na ontvangst van het artikel wordt beoordeeld of het aan de retourvoorwaarden voldoet. Klopt alles, dan kun je ervan uitgaan dat het geld binnen 14 dagen na onze ontvangst aan je wordt teruggestort.

 

Retourneren in de winkel (gratis)

Verpak het artikel stevig in de originele verpakking. Meld je retourzending hier aan.

In de winkel wordt beoordeeld of het artikel aan de retourvoorwaarden voldoet. Wanneer alles klopt, dan kun je ervan uit gaan dat het geld binnen 14 dagen op je bankrekening wordt teruggestort. Let op: er wordt geen contant geld terugbetaald.

 

Voorwaarden

• Het product is binnen 30 dagen na ontvangst weer bij ons binnen;
• Meld je retourzending vooraf hier aan.
• Het product wordt in de nieuwstaat en in de originele verpakking retour gezonden.
• Het product wordt in goede staat bij Trendo Living retour ontvangen, zonder montage- en transportschade. Trendo Living mag een schadevergoeding inhouden voor beschadigingen die bij de consument of tijdens de retourzending zijn ontstaan.
• Meubels die klantspecifiek op maat worden besteld, kunnen niet geretourneerd worden.

Wil je een ontvangen artikel graag ruilen? Dat is geen probleem! Stuur gewoon een bericht naar onze klantenservice en laat ons weten welk artikel je graag wilt ontvangen. Wij zetten de omruil dan verder voor jou in gang.

 

Voorwaarden

• Het product is binnen 30 dagen na ontvangst weer bij ons binnen;
• Meld je retourzending vooraf hier aan.
• Het product wordt in de nieuwstaat en in de originele verpakking retour gezonden.
• Het product wordt in goede staat bij Trendo Living retour ontvangen, zonder montage- en transportschade. Trendo Living mag een schadevergoeding inhouden voor beschadigingen die bij de consument of tijdens de retourzending zijn ontstaan.
• Meubels die klantspecifiek op maat worden besteld, kunnen niet geretourneerd worden.

Service & garantie

Is er een probleem met je product, bijvoorbeeld transportschade of een incomplete levering? Dat is vervelend, wij helpen je graag verder.

Ondanks de zorgvuldige verzending kan het soms gebeuren dat een artikel met een beschadiging of een defect wordt geleverd. Dat is vervelend! Laat het onze klantendienst dan zo snel mogelijk per e-mail weten. Vermeld daarbij je ordernummer en stuur enkele foto’s mee, waarop de beschadiging duidelijk te zien is. Trendo Living reageert uiterlijk de eerstvolgende werkdag of neemt contact met je op om het probleem samen te bespreken. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing.

Bij Trendo Living vinden we service belangrijk. Service betekent voor ons dat onze klanten plezier beleven aan de gekochte meubels en woonaccessoires. Gaat er onverhoopt toch iets mis, laat het ons dan weten via de klantenservice. Wij gaan aan de slag om het probleem zo goed mogelijk op te lossen.

Heb je klachten over het product direct na levering? Laat het ons dan binnen 2 werkdagen weten via de klantenservice.

Trendo Living biedt twee jaar productgarantie op elke aankoop.

2 jaar garantie

Bij Trendo Living ben je verzekerd van een veilig aankoopproces. Je hebt standaard twee jaar productgarantie op elke aankoop. Dat betekent dat je gedurende twee jaar altijd bij ons terecht kunt als je problemen hebt met je aankoop. Bij een geldige garantieclaim binnen 2 jaar na je aankoop worden de kosten voor reparatie en vervanging volledig vergoed, inclusief vracht- en voorrijkosten. 

De datum waarop je jouw aankoop hebt aangeschaft is belangrijk voor je garantie. Trendo Living verleent de productgarantie. In sommige gevallen kan de leverancier worden ingeschakeld om het probleem mee te verhelpen. Je kunt rekenen op een nette afhandeling. Gegevens & voorwaarden

Trendo Living respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site. We dragen er zorg voor dat persoonlijke informatie, die je met ons deelt, vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens alleen om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Trendo Living verkoopt jouw persoonlijke gegevens niet aan derden en stelt ze uitsluitend aan derden ter beschikking, als dat nodig is om jouw bestelling goed te kunnen uitvoeren.

Bij Trendo Living gebruiken we de verzamelde klantgegevens om de volgende diensten te leveren: Plaats je een bestelling? Dan hebben wij je naam, e-mailadres, afleveradres, telefoonnummer en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te kunnen voeren. En natuurlijk om je van het verloop van de bestelling op de hoogte te houden.

Om het winkelen bij ons zo prettig en makkelijk mogelijk te houden, slaan wij met jouw toestemming jouw persoonlijke gegevens op. Hetzelfde geldt voor de gegevens over jouw bestelling en het gebruik van onze diensten. Dit maakt het mogelijk om de website te personaliseren en je producten te tonen die je misschien ook interessant vindt.
Met jouw toestemming gebruiken wij jouw gegevens om via onze nieuwsbrief jou te informeren over onder meer nieuwe producten, acties en leuke weetjes. Als je dit niet langer op prijs stelt, dan kun je jezelf gemakkelijk afmelden via de link onder in de e-mail.

Maak je bij ons een account aan, dan bewaren wij je gegevens op een beveiligde server. In je account slaan we informatie op zoals je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens. Zo hoef je deze niet bij iedere nieuwe bestelling opnieuw in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Als je reageert op een actie of prijsvraag, dan vragen wij om jouw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we alleen om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op onze marketingacties te meten.

Trendo Living verkoopt jouw gegevens niet
Wij verkopen jouw persoonlijke gegevens niet aan derden. We stellen ze uitsluitend aan derden ter beschikking die nodig zijn voor het uitvoeren van jouw bestelling. Onze werknemers, en door ons ingeschakelde derden, zijn wettelijk verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Jouw persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons
Wij waarderen het vertrouwen dat je ons geeft en wij zullen daarom zorgvuldig met jouw gegevens omgaan. Jouw gegevens zullen te allen tijde beschermd worden en vertrouwelijk worden behandeld.

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem gerust contact op met de klantenservice als je nog vragen hebt over onze privacy policy. Op de website van Trendo Living vind je altijd de meest recente versie van onze privacy policy.

Cookies zijn kleine bestanden die door je browser worden opgeslagen op de harde schijf van jouw computer. Trendo Living plaatst cookies op je computer zodat je niet steeds dezelfde informatie ontvangt en gegevens zoals je adres niet steeds opnieuw hoeft in te voeren. De meeste cookies worden automatisch verwijderd zodra je de browser afsluit. Sommige cookies blijven echter wel opgeslagen op je computer. Je kunt je browser zo instellen dat je geen cookies ontvangt of dat je een melding krijgt wanneer er een cookie wordt geplaatst. Voor het correcte gebruik van onze webwinkel is het accepteren van cookies een vereiste, wij kunnen anders je winkelwagen niet opslaan.

Wij gebruiken het statistiekenprogramma Google Analytics en dit programma maakt gebruik van cookies. We kijken naar onze statistieken om je beter van dienst te kunnen zijn en om onze website zo optimaal mogelijk te maken in gebruiksgemak.

Ook worden er cookies op je computer geplaatst door externe websites die gebruikmaken van online advertenties van Trendo Living. Dit is erop gericht om deze websites van derden te kunnen herkennen en de transacties via deze sites te kunnen registreren.

Daarnaast wordt jouw surfgedrag op onze website bijgehouden, zodat op externe websites en social media voor jou relevante advertenties kunnen worden getoond.

Algemene voorwaarden
De voorwaarden kun je hier in PDF-formaat downloaden.