Trendo_Living_USP_Bezorging Gratis bezorgd
https://www.trendoliving.nl/wp-content/uploads/2024/01/Trendo_Living_USP_Garantie.svg Minimaal twee jaar garantie
Trendo Living Fauteuils

Fauteuils

Een comfortabele fauteuil is een plek om te ontspannen en te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Trendo Living heeft een uitgebreide collectie fauteuils in alle soorten en maten. Voor elke ruimte vind je wel een geschikte stoel.

Je kunt kiezen uit diverse varianten: modern, landelijk maar ook industrieel. Fauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, elk met een eigen karakter.

1 tot 20 van 110 artikelen

Filters

Filters

Armleuning
Breedte
Draaibaar
Kleur
Materiaal
Materiaal onderstel
Merk
Zitcomfort
Zithoogte
Prijs

Stijlvol zitten: een fauteuil voor elke kamer

Wat is er fijner dan een comfortabele fauteuil waarin je heerlijk kunt ontspannen met een goed boek en een kopje thee? Bij Trendo Living hebben wij een groot assortiment aan fauteuils, voor ieder wat wils!

Het kiezen van de perfecte fauteuil

Om het beste voor uw huis te vinden, zijn er een paar dingen waarmee je rekening moet houden. Wat zijn bijvoorbeeld jouw wensen voor het model? Wil je een fauteuil met of zonder armleuning? En welk soort materiaal past bij de inrichting waar je de fauteuil gaat plaatsen? In een industrieel interieur kan de warmte van leer voor een prettige balans zorgen. Of kies voor een stoel in velours voor een ultra luxe uitstraling. Let bij het kiezen van een model ook op het ontwerp. Je kunt kiezen voor een compact en stevig model of kiezen voor de ruimtelijkheid van een verfijnder frame. Dit werkt vaak beter in kleine of drukke ruimtes. Kleur en patroon spelen hier ook een belangrijke rol. Als je op zoek bent naar iets echt opvallends, kun je kiezen voor een intense kleur of een opvallend patroon. In een kleinere ruimte kan dit te druk zijn en is een lichte, effen kleur vaak een betere keuze.

Een fauteuil voor elke kamer

Hoewel fauteuils vaak geassocieerd worden met de woonkamer, zijn er uiteraard nog veel meer ruimtes waar zo’n comfortabel, opvallend element op zijn plaats zou zijn. Maar dat is nog niet alles. Fauteuils zorgen ook voor verrassende accenten en worden inmiddels ook in andere ruimtes van het huis gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een kinderkamer of een kleedkamer. In onze online winkel bieden wij de mooiste fauteuils aan. Onze merken ByBoo, Eleonora, Label51, Must Living en Room108 hebben voor jou de mooiste fauteuils verkrijgbaar!

trendo_21

Hulp of advies nodig?

Onze adviseurs helpen je graag verder.

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

Zet de trend in huis

  • Trendo_Living_USP_Garantie Minimaal twee jaar garantie
  • Trendo_Living_USP_Bezorging Gratis bezorging
  • Trendo_Living_USP_Zelf_samenstellen Banken en tafels op maat
  • Trendo_Living_USP_Retour Gratis ruilen & retourneren
WhatsApp