Trendo_Living_USP_Bezorging Gratis bezorgd
https://www.trendoliving.nl/wp-content/uploads/2024/01/Trendo_Living_USP_Garantie.svg Minimaal twee jaar garantie
Trendo Living Barstoelen

Barstoelen

De bartafel moet een set modieuze barstoelen of barkrukken hebben. Van landelijk tot industrieel, de Trendo Living collectie heeft voor elke smaak de juiste barstoel.

Bij het kiezen van de juiste barstoel is niet alleen stijl belangrijk. In onze collectie vindt je barstoelen die in hoogte verstelbaar en draaibaar zijn. Zo krijg je de optimale zitpositie. Ook bieden wij een optie met of zonder rugleuning en armleuningen. Er is keuze genoeg!

1 tot 20 van 79 artikelen

Filters

Filters

Armleuning
Breedte
Draaibaar
Kleur
Materiaal
Materiaal onderstel
Merk
Zitcomfort
Zithoogte
Prijs

De barstoelen en barkrukken bij Trendo Living

Barstoelen kunnen niet alleen gebruikt worden in clubs, cafés en bars, maar kunnen bij jouw thuis ook jouw interieur compleet maken!

Je kunt barstoelen gebruiken als zitplaats aan je keukeneiland, maar ook kan je de barstoelen van Trendo Living combineren met één van onze bartafels. Onze barstoelen en barkrukken zijn in allerlei verschillende stijlen, vormen, kleuren en maten verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een barkruk met armleuning, of toch een barkruk zonder armleuning? Wil je een barstoel met een velours materiaal, een suède of toch juist een leer? Trendo Living heeft de mooiste barstoelen van verschillende merken voor jou!

Een barstoel of barkruk?

Wanneer koop je een barstoel en wanneer koop je toch een barkruk? Wij zullen het uitleggen voor je. Een barstoel is iets lager dan een barkruk, met een zithoogte tussen 63 en 68 centimeter. Doordat barstoelen lager zijn, kunnen deze gebruikt worden in combinatie met een countertafel of aan een keukeneiland. Een barkruk is dus iets hoger, met een zithoogte tussen de 74 en 79 centimeter. Deze barkrukken worden dan ook gebruikt aan een bartafel. En het fijne is, bij Trendo Living staat deze zithoogte bij elke stoel erbij, waardoor jij nog makkelijker jouw favoriete barstoel of barkruk kunt kiezen!

Onze favoriete merken

Onze grote assortiment barstoelen hebben wij te danken aan onze leveranciers ByBoo, Eleonora, Label51 en Must Living. Die hebben de mooiste barstoelen en barkrukken voor jou beschikbaar!

trendo_21

Hulp of advies nodig?

Onze adviseurs helpen je graag verder.

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

Zet de trend in huis

  • Trendo_Living_USP_Garantie Minimaal twee jaar garantie
  • Trendo_Living_USP_Bezorging Gratis bezorging
  • Trendo_Living_USP_Zelf_samenstellen Banken en tafels op maat
  • Trendo_Living_USP_Retour Gratis ruilen & retourneren
WhatsApp