Zet de trend in huis!
Gratis interieuradvies bij je thuis
Trendo bezorgservice
Onbezorgd genieten
Bezoek onze showroom

Win het aankoopbedrag van je nieuwe Room108 bank terug

Zet jouw interieur mét Room108 bank zo mooi mogelijk op de foto en deel het met ons! Als jouw interieurfoto verkozen wordt tot de allermooiste van de maand, dan krijg je als winnaar het aankoopbedrag van je bank volledig terug! Om er zeker van te zijn dat je kans maakt op deze speciale prijs, hebben we de voorwaarden even voor je op een rijtje gezet:

• Mail je foto(‘s) + naam + aankoopbon o.v.v. “winactie Room108 style & win” naar winactie@room108.nl

• Deel je foto op Instagram en/of Facebook, tag @room108lifestyle en @trendoliving en gebruik #winactieroom108

• De voorkeur gaat uit naar een liggende foto die recht van voren is gemaakt en waar de bank helemaal op staat. Extra fotomateriaal is altijd welkom!

Een paar belangrijke tips voor jouw inzending:

Zorg dat de foto scherp is en van hoge kwaliteit (gebruik dus de originele foto op ware grootte, geen screenshot of foto die eerst is doorgestuurd via bijvoorbeeld WhatsApp)

• Gebruik zoveel mogelijk natuurlijk licht. Probeer zo min mogelijk gebruik te maken van lampen in de ruimte, want deze veroorzaken schaduwen en een gele gloed.

• Zorg ervoor dat de bank recht op de foto’s staat. In de instellingen van je camera kun je het raster aanzetten.

• Insturen is mogelijk van de eerste tot en de laatste dag van de maand. De winactie wordt maandelijks gehouden.

De winnaar wordt bekend gemaakt op de tweede maandag van de daarop volgende maand via de Facebook en Instagram stories van Room108

• Met het insturen van je foto(‘s) geef je Room108 en Trendo Living toestemming om jouw foto te gebruiken voor de social media kanalen zonder bronvermelding (ook de niet-winnende foto’s). We vermelden eventueel wel de woonplaats van de auteur.

Het bedrag dat je terugkrijgt is het aankoopbedrag van de bank, exlusief eventuele leveringskoten, accessoires en garantiepakketten.

Vul snel het formulier in op de website van Room108, upload je foto’s en maak kans!

Zet de trend in huis!
x